UW AFSPRAAK

Vul uw contactgegevens en een korte beschrijving van de conditie van uw huisdier in op het formulier hieronder.

Online afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden gemaakt. Voor afspraken binnen 48 uur verzoeken wij u om ons te bellen.

Bij ernstige spoed kunnen wij u eventueel verwijzen naar de dichtstbijzijnde spoedkliniek.

U ontvangt een bevestigings email direct nadat u het afspraakformulier heeft ingevuld. U kunt uw afspraak maximaal 6 uur van tevoren wijzigen zodat de dierenartsen daar rekening mee kunnen houden in hun planning. Bij wijzigingen of annulering binnen 6 uur voor de afspraak worden annuleringskosten in rekening gebracht.

Omdat wij afhankelijk zijn van de verkeersomstandigheden kunnen wij iets later aankomen dan gepland. Wij willen u vragen bereikbaar te zijn zodat de dierenarts u op de hoogte kan houden van eventuele vertraging. In uitzonderlijke gevallen zullen wij de afspraak moeten verzetten.

Indien uw huisdier extreem bang of gestresst is willen we u vragen de benodigde voorzorgsmaatregelen te nemen. Zorg dat een angstige kat in 1 ruimte zit en niet kan ontsnappen. Wanneer u een agressieve hond heeft is het gewenst dat er eventueel een derde persoon aanwezig is om de hond vast te houden. Voor zowel angstige honden als katten geldt dat het enorm kan helpen als ze een aantal uur van tevoren gabapentine innemen. Gabapentine is een veilig kalmeringsmiddel dat de angst remt. U kunt ons hierover bellen voor overleg

Bekijk onze diensten en prijslijst.

We doen huisvisities in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, de Kwakel, Aalsmeer, Ouderkerk a / d Amstel en Badhoevedorp. Zie kaart.

Onze video en telefonische consultatie kan aangevraagd worden vanuit heel Nederland. Wanneer wij het nodig achten zullen wij een bezoek aan een dierenarts bij u in de buurt advisieren.