UW DIERENARTS AAN HUIS

HomeVet is een mobiele dierenartsservice voor stress-vrije diergeneeskundige zorg voor uw huisdier in de vertrouwde omgeving van zijn eigen huis.

Team picture

DIERENARTS AAN HUIS

Amsterdam/Amstelveen en regio. Bekijk de exacte regio’s.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 18:00u

 

Telefonisch bereikbaar

Maandag:  09:00u – 16:00u
Dinsdag:   09:30u – 16:30u
Woensdag:  10:00u – 15:00u
Donderdag:  09:30u – 16:30u
Vrijdag:  09:00u – 16:00u

Buiten onze beltijden kunt u de voicemail inspreken, dan bellen wij u terug.

Voor spoedgevallen buiten onze werkuren kunt u contact opnemen met de spoedeisende hulp: Evidensia (020-3080750) of MCD (020-7400600).

Vanwege de aard van onze thuisdiensten en bestaande afspraken, kunnen we niet altijd direct aan verzoeken voldoen, maar we geven prioriteit aan de gezondheid van uw huisdier en zullen zo snel mogelijk hulp bieden.

Vaste huisvisite kosten van 35 euro + standaard dierenartskosten.
Prijslijst + Prijzen buiten openingsuren

Consulten, jaarlijkse medische check-up en vaccinaties, gebitscontroles, puppy- en kitten consult en advies, voedingsadviezen, euthanasie, bloed- en urineonderzoek, laboratorium onderzoek, vaak vorkomende operaties en meer.
Werkgebied

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

OVER ONS

Dierenartsen Heleen en Delphine met de HomeVet-hond in een park

Na vele jaren te hebben gewerkt in verschillende dierenartspraktijken realiseerden wij ons dat er een grote behoefte bestond aan een mobiele Dierenarts aan Huis service in de regio Amsterdam, Amstelveen en omgeving. Ons doel is het bieden van professionele diergeneeskundige zorg aan uw geliefde huisdier in de veilige omgeving van zijn eigen huis. Omdat uw dier in de eigen omgeving zich vrij voelt en geen stress van de praktijk ervaart, geeft dat vaak een goed beeld van zijn of haar conditie. Heeft u angstige of gestresste dieren, is uw huisdier ziek , heeft u meerdere huisdieren, bent u minder goed ter been, heeft u een drukke agenda of vindt u het gewoon prettig uw dier in huiselijke sfeer te laten verzorgen, dan is HomeVet wat u zoekt !

Heleen

Veterinarian Heleen with the HomeVet cat in a park

Mijn naam is Heleen Frensdorf – Kada Na mijn ´Studie Letteren´ en daarna een leuke baan in Frankrijk, besloot ik op mijn 26e toch nog voor mijn meisjesdroom te gaan, nl. dierenarts worden. Begin 2003 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.


In de jaren die volgden heb ik veel ervaring opgedaan op alle vlakken van de gezelschaps diergeneeskunde, waaronder in mijn voorheen eigen praktijk in de regio Haarlem Ik heb mij o.a. veel bezig gehouden met interne geneeskunde, huidproblemen, geriatrische patienten en begeleiding van puppy’s en kittens met bijvoorbeeld voedingsadviezen, een onderbelicht maar zeer belangrijk aspect. Daarnaast zie ik ook zeker de meerwaarde van homeopathische diergeneeskunde.


De vele verschillende dieren die ieder een individuele benadering vragen en ook het contact met ‘de baasjes ‘maken dat het vak dierenarts nog iedere dag afwisselend en uitdagend is . Ik vind het daarom extra fijn de dieren in hun vertrouwde omgeving te zien en de zorg te kunnen geven die ze verdienen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin , wandelen aan zee , tennissen, koken met vrienden en natuurlijk heel veel gezelligheid met onze hond (Vegas) en twee katten (Franky en Binky).

Mijn naam is Delphine Vromman – Ural, ik ben Frans-Belgische en ben afgestudeerd aan de faculteit voor Diergeneeskunde aan de Universiteit van Luik, te Belgie.

Ik houd erg van reizen en heb veel in het buitenland gewoond waardoor ik internationale ervaring in de diergeneeskunde heb opgedaan in dierenartspraktijken in Engeland, Frankrijk, Malta en Nederland. Door deze ervaring heb ik de verschillende behoeftes van diereigenaren goed leren begrijpen en de vele verschillende invalshoeken van de diergeneeskunde gezien

Mijn doel is uw huisdieren een service op maat te bieden ter bevordering van het welzijn van uw wollige huisgenoten. Ik vind communicatie met huisdiereigenaren heel belangrijk en geef graag advies over de gezondheidszorg van uw huisdier.

Mijn speciale interessegebieden liggen bij de tandheelkunde, gedrag- en opvoedingsproblematiek en geriatrische patiënten.

Ik ben getrouwd en heb drie dochters en twee oosterse korthaar katten Naast mijn werk als dierenarts acteer ik graag en speelde ik al in vele theaterstukken en in een aantal films.

Delphine

Veterinarian Delphine with the Homevet dog in a park

Nikos

Nikos Photo

Hallo, mijn naam is Nikos Filos,

Ik kom oorspronkelijk uit Griekenland en ik heb het geluk dat ik mijn kinderdroom om dierenarts te worden heb kunnen waarmaken!

Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de School voor Diergeneeskunde aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki. Na 5 jaar voor verschillende dierenklinieken in Griekenland te hebben gewerkt, besloot ik naar Amsterdam te verhuizen.

Ik hou van de Nederlandse manier van leven dus toen HomeVet mij de kans gaf om mijn carrière voort te zetten in de prachtige stad Amsterdam heb ik dit meteen aangepakt en niet meer teruggekeken. Ik vind het heel fijn om deel uit te maken van het HomeVet-team – het geeft mij de kans om tijd door te brengen met onze klanten en hun huisdieren.

Mijn wens is om dichter bij mijn klanten en hun dierlijke metgezellen te mogen komen, te begrijpen wat zij nodig hebben en de persoonlijke service te mogen bieden waar HomeVet om bekend staat. Buiten mijn werk houd ik van reizen en uitgaan met vrienden.