Kom bij HomeVet werken

Titel: Dierenarts (ZZP status)

Locatie: Regio Amsterdam / Amstelveen

HomeVet is een volledige diergeneeskundige service aan huis (externe service) en we behandelen ( behandelt) patiënten op de locatie van de klant. Zie kaart van (waar we overleggen) ons werkgebied.

Beschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren dierenarts om ons kleine, professionele en vriendelijke team te versterken om huisdieren in het comfort van hun eigen huis te behandelen. Dit is een unieke kans voor (mensen) dierenartsen om ( die enthousiast zijn door) een uitzonderlijke en op maat gemaakte service te bieden, waarbij het adviseren van klanten over het welzijn en de educatie van huisdieren net zo belangrijk is als de behandeling van patiënten.

(Dit is een volledig afgelegen mogelijkheid waarbij u naar de locatie van uw klant in de regio Amsterdam en Amstelveen reist)

Informatie

HomeVet is in 2019 opgericht door twee dierenartsen (Heleen Frensdorf en Delphine Vromman-Ural) die een (werkelijk uitzonderlijke en) op maat gemaakte service wilden bieden aan klanten in de regio Amsterdam. Sinds onze oprichting hebben we duizenden huisdieren behandeld en een (perfecte) prachtige 5-sterren beoordeling (rangschikking ) op Google Reviews behaald. De klantenkring van HomeVet (komen van over de hele wereld) is heel internationaal en waardeert het gemak en de kwaliteit van onze exclusieve thuisservice. ( en de kwaliteit van onze klantinteracties.)

Als (een volledig externe service besteden we 3-4 meer) dierenarts aan huis nemen we ruim de  tijd per patiënt . Hierdoor stellen we dier en eigenaar op hun gemak  en kunnen we een goed beeld schetsen van de benodigde zorg en deze ook verlenen. Onze patienten tonen zich heel anders in hun vertrouwde omgeving dan op een kille kliniektafel (dan een typische kliniek en nemen we extra tijd om klanten te adviseren over het welzijn van huisdieren, onderwijs en al het andere dat van belang is voor onze klanten!). Dat maakt deze manier van werken extra leuk en geeft minder stress aan huisdier, eigenaar en onszelf.

Jouw verantwoordelijkheden

HomeVet is de afgelopen 2 1/2 jaar snel gegroeid en het is tijd om ons team ((te laten groeien) uit te breiden. De ideale persoon heeft meer dan 5 jaar ervaring met het behandelen van patiënten. Sommige situaties vereisen improviserend vermogen. Wij leveren persoonlijke en (en is nu op zoek naar een ervaring waarbij )uitzonderlijke service aan klanten en hun huisdieren (zeer wordt gewaardeerd).

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Dagelijks reizen naar klantlocaties in de regio Amsterdam Huisdieren (voornamelijk katten en honden) onderzoeken en hun gezondheidstoestand controleren
 • Diagnose van ziekten (o.a door bloedonderzoek aan huis) en het bepalen van de beste behandeling(skuur)
 • Het uitvoeren van vaccinaties, worm- / vlooienbehandelingen en het uitgeven van dierenpaspoorten voor reizen, en nog veel meer Het geven van voedings-, preventieve gezondheidszorg- en gedragsadvies aan cliënten
 • Het uitvoeren van basisoperaties (in een kliniek) zoals sterilisatie, castratie en tandheelkunde
 • Reageren op noodsituaties (tijdens normale werkuren), of cliënten doorverwijzen naar spoedeisende hulpcentra
 • Cliëntenzorg: tijdig reageren op vragen, bloeduitslagen beoordelen en medicijnen voorschrijven
 • Administratie: bijwerken van administratie en verstrekken van gedetailleerde rapportages aan klanten, het uitreiken van facturen en het innen van betalingen.


Ervaring en kwalificaties

 • Doctorandus in de diergeneeskunde, erkend door de Nederlandse autoriteiten
 • 5+ jaar veterinaire ervaring in een gerenommeerde kliniek gericht op (kleine dieren) gezelschapsdieren
 • Vloeiend In het Engels, idealiter spreek je ook vloeiend Nederlands. Vaardigheid in 1+ andere Europese taal is een bonus
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs dat in Nederland erkend is.


Kwaliteiten waar we naar op zoek zijn

 • Je houdt ervan om klanten te ondersteunen – we steken veel tijd in het adviseren van onze klanten en hen te adviseren bij moeilijke beslissingen. Dit is cruciaal voor het succes van HomeVet
 • Je gaat verder dan de plicht in de zorg voor patiënten Als een uitsluitend externe veterinaire service vind je het niet erg dagelijks vele km te rijden naar klantlocaties . Wij ondersteunen je hierbij door afspraken binnen postcode gebieden te groeperen, voor zover dit mogelijk is.
 • Je bent proactief en neemt initiatief om het beste resultaat voor je patiënten te bereiken Zeer georganiseerd, vermogen om prioriteiten te stellen en in staat om onder druk te werken wanneer dat nodig is
 • Een teamspeler – we zijn een klein maar zeer nauw samenwerkend team en waarderen alle ideeën om onze klanten een nog betere service te bieden.


Wat bieden wij?

 • Concurrerende vergoeding
 • Werktijden afgestemd op je beschikbaarheid (met een minimum van 27 uur per week). Geen weekendwerk
 • Kans om te werken in een uitzonderlijk vriendelijk, collegiaal en gezellig team
 • Korte communicatie lijnen.

Nu Toepassen

Als je denkt dat je goed bij het HomeVet-team zou passen, vul dan dit formulier in en stuur je CV op.
Als je een goede match bent met wat we zoeken, nemen we contact met je op voor het inplannen van een interview.
Let op: kandidaten met een niet in Nederland erkende veterinaire opleiding kunnen wij niet in behandeling nemen.